Uggerhøj A/S

Hjørring

Opel Combo-e Life

Den nye Combo-e Life leverer på det bedste af det hele. Den byder på god plads og høj komfort til helt op til 7 personer. Praktiske og innovative førerassistancesystemer, som skaber stor tryghed under kørslen, er der masser af. Og den elektriske kørsel giver dig og hele familien masser af frihed med støjsvag kørsel.

Oplev design, teknologi og køreoplevelser til Forårssalg hos din Opel-forhandler.

Aktuelle priser på Combo-e Life


Edition+ 136 HK

Pris 279.990 kr.

Fremhævet udstyr
  • Klimaanlæg
  • Bakkamera
  • 7" Digital instrumentering
  • Apple CarPlay

 

FÅ ET TILBUD

KONTAKT BILRÅDGIVER

 

Forbrug*: 21,1 kWh/100 km. Rækkevidde*: 264 km. Halvårlig grøn ejerafgift: 370 kr. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100 %: 5 timer og 5 min. ved max. ladeeffekt (11 kW); v/hurtig-/lynopladning 0-80%: 32 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW. Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.

Prisen er ekskl. ladekabel og gælder så længe lager haves.

*Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.


Nyhed! Reservér din bil online

Nu kan du reservere din Opel i vores helt nye online-shop WISMO.

START RESERVATION

Læs mere om Wismo.

Sammenlign alle kampagnemodeller i pristabellen nedenfor 

Hvad er din brugte bil værd?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Få vurderet din brugte bil via linket herunder, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny.


ANDRE RELEVANTE MODELLER

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.