Uggerhøj A/S

Hjørring

Om os

AUTORISERET OPEL FORHANDLER- & VÆRKSTED   

Hos UGGERHØJ – Biler til alle - forhandler vi et af verdens absolut førende bilmærker: Vi står altid klar med god rådgivning uanset, om du vil købe eller lease en OPEL. Afhængigt af dit kørselsbehov og hvilke krav du stiller til din bil, har vi med garanti en ny eller en brugt OPEL til dig. Vi forhandler en lang række modeller, som hver især er udstyret med egenskaber, der sikre dig den bedste bil med hensyn til alt fra sikkerhed og komfort til økonomi.

Vores dygtige salgskonsulenter har gjort det til en slevfølge at holde sig opdateret indenfor biludvikling, således, at de har de bedste forudsætninger for at give vore kunder den bedst mulige service og rådgivning. Vi sørge for løbende at blive orienteret indenfor både udstyr, sikkerhedsteknologi og meget mere. Hos os bliver du klædt grundigt på til at træffe det rette valg omkring din nye bil.

I vores showrooms, som du finder rundt omkring i hele Danmark, kan du opleve de mange forskellige OPEL-modeller, samt prøve en tur for at få den rette følelse omkring bilen. Vores showrooms er blandt andet at finde i Frederikshavn og Hjørring.

Hvorfor en OPEL?

Flere år i træk har OPEL vundet priser, for at kunne tilbyde de mest fejlfrie biler på markedet. OPEL har gentagende gange været at finde øverst på listen over biler af absolut bedst kvalitet. OPEL er kendt for sin upåklagelige tyske kvalitet, og netop derfor er der god grund til at vælge en OPEL.Enhver bilejer ønsker at få sin bil tilbage i fejlfri tilstand efter, at den har været på værkstedet. På vores autoriserede OPEL-værksteder i Frederikshavn, Hjørring, Herning, Silkeborg, Aalborg og Aarhus kan du trygt aflevere din bil. Vi garanterer at den bliver behandlet med kompetente hænder, hvad end det er reparation eller serviceeftersyn.