Uggerhøj A/S

Hjørring

Corsa

Denne absolutte favorit er skabt i et tidsløst design med sikkerhedssystemer og udstyr i topklasse. Samtidig forener Corsa Opels kvalitet gennem 120 år med avanceret teknologi og et enestående lavt brændstofforbrug.

DESIGNINNOVATIONPREMIUM KOMFORTKONNEKTIVITETMOTOR OG GEARKASSE

DESIGN

ELEGANT OG RAFFINERET
Opel Corsa er et designstatement, der understreger den præcise tyske teknik. Med en iøjnefaldende front og en markant silhuet, er Corsa attraktiv fra alle vinkler.
SPORTY OG ATLETISK
Vil du fremstå endnu mere dristig og atletisk? Så er den sporty GS Line med det karakteristiske design med særlige for- og bagfangere, kromudstødning og specialhjul svaret.

(Tilbydes i et begrænset antal.)

DEN LUKSURIØSE OPLEVELSE

Velkommen til et interiørunivers, der fra første færd imponerer med sit præcise håndværk, sofistikerede detaljer og førsteklasses materialer i høj kvalitet. Et sporty, førertilpasset instrumentpanel med overlegen personlighed inviterer til at lade køreoplevelsen begynde med det samme.

DET LÆKRE LOOK

Med indvendige røde designdetaljer, tilpassede sportssæder, mørke linjer og alu sportspedaler ser GS Line lige så godt ud, som den kører.

(Tilbydes i et begrænset antal)

HJUL

Hvis det kommer an på størrelsen er 16"eller 17" alufælge iøjnefaldende look et godt valg. Tilføj evt. lidt farve og vælg i stedet de eksklusive 17" alufælge i sort / sølv, som ikke blot skaber en smuk farvekontrast, men er også lette og aerodynamiske.

(Kun tilgængelig på Corsa-e.)

VALG AF TAG

Vælg det look, der passer til dig. Med det stilfulde farvede tag (ekstraudstyr) kan du tilføje sort til din foretrukne karrosserifarve. Vælg panoramaglastaget for at lukke endnu mere lys ind i din Corsa.

(Ekstraudstyr.)

VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Corsa og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

INTERESSERET I OPEL CORSA?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

INNOVATION

180° BAKKAMERA

At bakke er blevet sikrere og lettere, især i byen og på smalle parkeringspladser. Med det 180° panoramiske bakkamera har du komplet overblik over omgivelserne bag ​​din Corsa.

LANE ASSIST-SYSTEM

Føl dig ekstra tryg med et højere niveau af sikkerheds- og førerhjælpesystemer. Lane Assist reagerer i farlige situationer ved forsigtigt at styre bilen tilbage på rette kurs. Lane Departure Warning advarer dig, hvis du utilsigtet er kørt uden for markeringen på vejen. Begge systemer er med til at forhindre ulykker forårsaget af træthed eller distraktion.

DIGITAL INSTRUMENTERING

Nyd det intuitive og brugervenlige instrumentbord, mens du holder fokus på trafikken. Den digitale instrumentering informerer dig om hastighed og meget mere, lige når du har brug for det - og lige foran dig.


PREMIUM KOMFORT

OPVARMEDE SÆDER OG RAT

Sæder med tre varmeniveauer til dig og din forsædepassager og opvarmet rat. Har du først sat dig til rette Corsaen, vil du ikke ud igen.

(Opvarmet rat er ikke tilgængelig i forbindelse med automatgear.)

BAGAGEPLADS

Med et bagagerum på 309 liter kan du få plads til det hele. Har du brug for endnu mere plads, kan du folde bagsæderne ned og dermed maksimere bagagerummet. Gælder for benzin og dieselmotorer.


KONNEKTIVITET

INFOTAINMENT

Enkel og intuitiv touchskærm med Apple CarPlay. Systemerne i Corsaen giver dig masser af mulighed for kommunikation og underholdning, samt stemmestyring og Bluetooth®-lydstreaming.


MOTOR OG GEARKASSE

MOTOR
Også når det kommer til køreegenskaber og motoreffektivitet, er Corsa på forkant. Om du foretrækker benzin, diesel eller 100% el garanterer Corsa en dynamisk og jævn kørsel med lav eller ingen CO2-udledning.
GEARKASSE

Sport møder komfort. Den automatiske 8-trins gearkasse med shift paddles øger både effektiviteten og køreglæden.

10-12-2019

Book en prøvetur i Corsa

Book en prøvetur allerede i dag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

10-12-2019

Se kampagne på Corsa

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Corsa og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Se kampagne