Uggerhøj A/S

Hjørring

Crossland

Crosslands flotte design er modigt og elegant med fokus på praktisk anvendelighed. Med en afslappet, selvsikker SUV-stil er den perfekt til alle, der vil gå og køre deres egne veje.

DESIGNSIKKERHED OG INNOVATIONEREKSKLUSIV KOMFORTONLINE-SYSTEMERKØREEGENSKABER

FØL DIG GODT TILPAS

Ikke alene ser det godt ud, når du kommer kørende i din Crossland - du føler dig også godt tilpas. Kabinens store funktionalitet, som f.eks. bagsæder, der kan justeres i længderetningen, høj sædeposition og den største rummelighed i klassen, øges af den fleksible sædeindretning og sørger for, at lange ture bliver lige så behagelige, som korte ture.

VEJEN ER DIN

Crossland byder på meget mere end bare et flot SUV-design. Innovative førerassistance-systemer som f.eks. genkendelse af fodgængere, nødbremse, Head-Up Display, og 180° bakkamera, gør hver eneste køretur mere sikker og komfortabel.

DESIGN

EKSTERIØR

Det progressive design er et klart statement. Crossland er tysk ingeniørkunst, der opfylder behovet både i en travl hverdag, og når man skal ud på eventyr.

INTERIØR

Det flotte design finder man også i den rummelige og praktiske kabine. Glæd dig over det høje komfortniveau med AGR-sæder1, intuitiv betjening og den høje sædeposition, der er så typisk for en SUV.

1Afhængigt af udstyrsniveau

BAGENDENS DESIGN

De mørktonede LED-baglygter med Opels "dobbeltvinge"-lyssignatur tilføjer stil og synlighed. Bagklappens detaljer i sort højglans og badge gør bilen visuelt lavere og fremhæver Crosslands bredde og styrke.

VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Crossland og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

INTERESSERET I OPEL CROSSLAND?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

SIKKERHED OG INNOVATIONER

AUTOMATISK NØDBREMSE

Opels førerassistentsystemer gør kørslen meget sikrere for dig og andre medtrafikanter. Det automatiske nødopbremsningssystem overvåger vejen konstant og registrerer fodgængere og andre biler, som du kan have overset. Det advarer dig og bremser automatisk, hvis du ikke reagerer i tide, og reducerer dermed risikoen for, og omfanget af, en kollision.


EKSKLUSIV KOMFORT

FLEKSIBILITET

Crossland har al den plads, du har brug for. Kabinen kan tilpasses din livsstil, tilbyder fremragende fleksibilitet og har masser af opbevaringsplads - så du altid er klar, uanset hvad dagen bringer. Med en bagagerumskapacitet på 410 liter, der kan øges op til 1.255 liter, har Crossland en af de største og mest fleksible bagagerumskapaciteter i sin klasse.

BAGSÆDER, DER KAN JUSTERES I LÆNGDERETNINGEN

Hvis dagen pludselig stiller større krav til dig, kan du indrette Crossland, så den bliver endnu mere rummelig. Bagsæderne kan flyttes og nedfoldes i forholdet 40/60, det dobbelte armlæn kan vippes op ved transport af længere genstande, og bagagerumsbunden kan justeres i højden.

ERGONOMISK CERTIFICERET AGR-SÆDE

Crosslands ergonomiske aktive sæder har fået AGRs kvalitetsstempel (Center for fremme af rygsundhed). Med 16 justeringsmuligheder, herunder indstillelige nakkestøtter, elektrisk, justérbar lændestøtte og udtrækkelig lårstøtte, giver disse sæder en ergonomisk korrekt kørestilling.

VARMEFUNKTIONER

På kolde dage er der 3 varmeniveauer at vælge imellem i begge Crosslands forsæder, og føreren kan nyde godt af det komfortable og praktiske el-opvarmede rat og den el-opvarmede forrude.


ONLINE-SYSTEMER

INFOTAINMENT

Hold kontakten, tag styringen og bliv underholdt undervejs. Køreturen bliver mere underholdende for både fører og passagerer med Radio 4.0 IntelliLink. Du kan opkoble din telefon til radioen via Bluetooth®, Apple CarPlay™ eller Android Auto™, så du kan have samtaler, sende beskeder og lytte til musik, samtidig med at du har hænderne sikkert på rattet og øjnene på vejen.

NAVIGATION

Uanset om du kører i kendte omgivelser eller udforsker nye veje, vil Crosslands Navi 5.0 IntelliLink-suite hjælpe dig med at nå sikkert og nemt frem til din destination med enkle trin-for-trin-anvisninger.


KØREEGENSKABER

MOTOR

På samme måde som Crosslands look bryder med normerne om, at en SUV ikke kan være smuk og stilfuld, sætter Opels højeffektive motorer nye normer for, hvor dynamisk en SUV kan køre.

GEARKASSER

Crossland tager svingene jævnt og blødt, og gearskiftet foregår lige så jævnt og blødt, selv under de mest krævende manøvrer, med den 5-/6-trins manuelle gearkasse eller 6-trins Quickshift-automatgearkassen.

EMISSIONER

Crossland er helt i front, når det gælder Opels indsats for at opfylde og være på forkant med EUs emissionsnormer. Avancerede drivlinjer, emissionsreducerende teknologier og effektivitets-boostende systemer, som f.eks. motorer med Start & Stop, fører til lavere brændstofforbrug.

Ny Opel Crossland book prøvetur

19-01-2021

Book en prøvetur i Crossland

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

19-01-2021

Se kampagne på Crossland

Hos Opel finder du altid gode kampagner på alle vores modeller. Se de aktuelle kampagner på Crossland og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Crossland